WAT ANDEREN ZEGGEN

“Jij vraagt door waar anderen stoppen en helpt de ander zijn kracht (terug) te vinden. Het traject was kort en krachtig en ging verder dan de live sessies. Jouw aanpak is in mijn hoofd gekropen en blijft mijn ‘critical friend’. Je blijft professioneel, betrokken en hebt aandacht voor de ander. Wanneer het toch nog zover zou komen dat ik van baan wil wisselen weet ik bij wie ik moet zijn.”

“Jij hebt het talent om de kracht van de ander te zien en je helpt die ander om zijn of haar eigen kracht te zien! Het is nog niemand anders gelukt om zo dicht bij mijn kern te komen.”

“Weer ‘Happy at work’ en dat in 9 stappen, dat is waar Astrid mij in begeleid heeft de afgelopen maanden. Astrid heeft mij geholpen om zelf mijn kwaliteiten te zien, mijn werkwaarden te leren kennen en erachter te komen wat ik echt wil in mijn verdere loopbaan. Het Happy at Work-traject bestaat uit 9 stappen van korte filmpjes en het maken van opdrachten. De face-to-face coaching van Astrid was hierop een TOP aanvulling. Haar begeleiding gaf me op een ongedwongen manier inzicht in mezelf. Astrid kan goed luisteren en vervolgens met een gerichte vraag je aan het denken zetten. Bovendien heeft haar kritische recruitersblik ervoor gezorgd dat mijn CV nu letterlijk deuren opent. En: Astrid vindt de leukste banen :)”

“Je luistert goed naar je klanten en geeft ze de mogelijkheid om te zeggen waar ze aan willen werken. Je laat het stuur in hun handen. En je geeft goede tips in wat te doen en komt ook met mogelijkheden. Je staat open voor de persoon, je bent begaan met ze. Voor mij straalde je vertrouwen uit. Ik had het idee dat ik zo’n beetje alles wel met je kon bespreken.”

“Astrid is een professionele loopbaancoach die weet waar ze over praat. Ze heeft een sterk inlevingsvermogen, is eerlijk en oprecht. Ze toont interesse en kan goed luisteren. Ze voelt de situatie goed aan, ze geeft je de ruimte en laat je uitpraten. Als je er vervolgens niet uit komt bied ze je alle hulp toe. Ze geeft goed feedback en prikkelt je op een positieve manier. Een appje, een telefoontje, een e-mail, niets is haar te veel. Ik ben blij dat ik bij Astrid voor loopbaanbegeleiding ben geweest.”

“Dank je wel voor je vertrouwen in mij, de duwtjes in de goede richting en het in mij geloven wanneer ik dat zelf niet genoeg deed. Zonder jou was ik niet gekomen waar ik nu ben”

“In de periode waarin ik sturing en begeleiding nodig had, stond jij altijd voor mij klaar. Je hebt daadwerkelijk een vliegende start in mijn carrière mogelijk gemaakt. Bedankt voor je energie!”

“Met jou ben ik op zoek gegaan naar de perfecte werkplek. Het was niet altijd even makkelijk, maar met jou aan mijn zijde hebben wij de perfecte match gevonden! Een echte powervrouw die staat voor haar waarde en normen. Ontzettend bedankt voor jouw hulp tijdens mijn zoektocht”

“Samen hebben we een prachtig doel bereikt: het vinden van een passende, prettige en leerzame job met volop mogelijkheden om mijn ontwikkeling voort te zetten. Zonder jouw enthousiasme was dit niet gelukt!”

“Bedankt voor al je hulp, Astrid. Op een moment dat ik na een vervelende werkperiode (opnieuw) heel zoekend was. Je hebt me geholpen om weer vertrouwen in mezelf en in een fijne nieuwe werkplek te krijgen. En om helder te krijgen wat ik kan en wil én ben. Ik vond het leuk en interessant om samen of alleen met je opdrachten bezig te zijn. En ik kijk nu uit naar mijn nieuwe baan :-).”