OVER MIJ

Toen ik op de middelbare school zat, had ik werkelijk geen idee wat ik wilde worden. Althans, nadat ik (kleuter)juf als serieuze optie had geschrapt, de tolk-vertaleropleiding toch niet was wat ik ervan verwacht had en de HEAO afviel omdat ik niets met cijfers had. En dus was het eigenlijk helemaal niet raar dat er eerst een reeks van banen volgde voordat ik ging ontdekken waar ik nu echt blij van werd.

Toen ik projectleider werd van een succesvol talentprogramma voor young professionals kwam voor mij alles bij elkaar: mens, organisatie, arbeidsmarkt en zingeving. Wat een energie kreeg ik van al die talenten die zich in hoog tempo ontwikkelden en de weg vonden naar werk waar ze blij van werden! Dus bij de start van mijn eigen loopbaanbureau was het voor mij duidelijk: ik wil professionals helpen om regie te nemen op hun loopbaan, zodat ze met vertrouwen en energie werk vinden dat bij hen past!

Mijn talent is dat ik heel snel zie waar jouw unieke kracht ligt.
Als een vuurtoren schijn ik mijn licht vanuit meerdere kanten op jouw talenten en geef ik je het vertrouwen dat je nodig hebt om nieuwe keuzes te kunnen en te durven maken.

Wat ik verder voor jou toevoeg is mijn jarenlange ervaring als HR professional, loopbaan- en organisatiecoach en daarmee ook actuele kennis van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

In mijn werk en in mijn leven word ik gedreven door mijn leergierigheid en individualisering.
Ik vind het niet alleen zelf belangrijk om me voortdurend te blijven ontwikkelen, ik zal ook jou aanmoedigen om het beste uit jezelf te halen.
Ook geloof ik in ieders unieke kwaliteiten.
Ook vind ik het belangrijk om regie te hebben op mijn leven en op de keuzes die ik daarin maak.
En ik verwacht van jou ook dat je eigenaarschap neemt en dat je actief bent en in beweging blijft tijdens het traject.

In mijn loopbaancoaching maak ik gebruik van verschillende werkvormen, zoals bijvoorbeeld het inspiratiespel of een 360 graden feedback.
Een andere, hele krachtige werkvorm die ik steeds vaker gebruik, is het systemisch werk. Dat betekent dat ik met behulp van vloerankers of met andere materialen een opstelling met je doe om onbewuste patronen zichtbaar te maken en je zo een nieuwe kijk kan geven op je situatie, van waaruit je nieuwe keuzes kunt maken.

ALS JE ME GOED ZOU KENNEN, DAN ZOU JE WETEN DAT IK
  • ik in Griekenland mijn tweede thuis heb gevonden, daar geniet ik van de cultuur, de helderblauwe zee, het overheerlijke eten en de gastvrijheid van de Grieken;

  • veel energie heb en geef en ik mijn rust zoek in de natuur, het lezen van een boek, het kijken van een serie of het geven van een ontspanningsmassage;

  • taal fantastisch vind en na een aantal jaren Griekse en Italiaanse les te hebben gevolgd, probeerde ik het Arabisch onder de knie te krijgen maar dat bleek toch iets te ambitieus;

  • het geweldig vind om steden en landen te bezoeken en dan ook mensen te ontmoeten (vandaar mijn passie voor talen?);

  • geraakt kan worden door live muziek en graag concerten en kleinere festivals bezoek

WAT JE VERDER OVER MIJ MOET WETEN

Voor alles is een oplossing, dat is mijn motto. Ik ben heel praktisch en kijk naar wat er wél kan.
Energiek, enthousiast en nieuwsgierig, zijn woorden die mij kenmerken.
Ik neem geen genoegen met een eerste antwoord, maar vraag door totdat ik bij de kern kom van datgene wat je tegenhoudt om keuzes te maken.

In mijn aanpak ben ik open, eerlijk en prikkelend en blijf ik dicht bij je als het “spannend” wordt.
Tijdens het hele traject, maar ook daarna, mag je rekenen op mijn oprechte betrokkenheid en vertrouwen.